"Мир недвижимости Украины"  ОбъявленияСвежие предложенияРассылка Архив Рейтинг НовостройкиРиелторы

Продам дiлянку в елiтному житловому масивi "Хутiр Ясний"
--- Дiлянка 22,5 сотки з власним виходом до озера, з готовим проектом пiд будiвництво приватного житлового будинку! ---
Києво-Святошинський район, с. Ходосiвка (7 км від Києва).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Земельна дiлянка з готовим проектом пiд будiвництво приватного житлового будинку, знаходиться в елiтному житловому масивi "Хутiр Ясний", що за 7 км вiд Києва по Новообухiвськiй трасi у селi Ходосiвка. Дiлянка 22,5 сотки з власним виходом до озера. На територiї виконано роботи по влаштуванню паль пiд забудову будинку за iндивiдуальним проектом.
Дане мiсце створено природою для спокiйного життя в мiнiмальнiй вiддаленостi вiд столицi в екологiчно чистому мiсцi, для поцiновувачiв незалежного статусу i простору власного замiського будинку.
Закрита територiя, по периметру встановленi вiдеокамери i працює охорона. КМ "Хутiр Ясний" обслуговує незалежна експлуатацiйна компанiя. Фiрма стежить за чистотою i порядком, вивозить смiття, займається прибиранням, забезпечує роботу iнженерних систем. Будинки об'єднанi спiльною iнфраструктурою: храм, зона вiдпочинку, дитячий майданчик, парк з пiшохiдними дорiжками. Ви станете власником земельної дiлянки з благородним сусiдством премiальних резиденцiй, життя в такому мiсцi буде сповнене затишком, комфортом та умиротворенiстю з усiма благами цивiлiзацiй у безпосереднiй близькостi. Цiна 372 000 у.о.
 
Тел.: (068) 744-09-09  Юлiя
Лендинг    Написати листа
Реклама от "Мир недвижимости Украины" kl-a11-1-9723-C-