Главная   Доска объявлений   Свежие заявки   Рассылка в агентства   Архив рассылок   Рейтинг сайтов 

 

Презентация респектабельного пентхауса
в Ивано-Франковске

Создание
фото-презентации
+38 066 3521973
admin@mn.kiev.ua

   
Продам шикарний пентхаус в центрі Iвано-Франкiвська!
---   Выключить слайд-шоу   ---
м. Iвано-Франкiвськ, вул. Мазепи 126а
--------------------------------------------------------------------------------------------
Пропоную Вам елітний дворівневий пентхаус в одному з  ексклюзивних будинків м.Івано-Франківська.
Унікальність даного житла полягає в авторському проекті  квартири. Особливості даному пентхаусу додає можливісь спостерігати за мальовничими краєвидами міського озера та парку відпочинку, які знаходяться поруч. Вийшовши з власної сауни на дровах, розміщеної на терасі, Ви, як власник теплими літніми вечорами зможете спостерігати за красою українських Карпат, які можна буде розгледіти в сяйві місяця, смакуючи приготованим соковитим стейком на власному барбекю. А осінніми вечорами Ви будете коротати час сидячи біля каміну. Поруч даної розкішної квартири знаходяться: лікарня, школа, дитячий садок та супермаркет. Двір будинку має власну автостоянку. Цей пентхаус для тих людей, які хочуть жити в центрі і одночасно бути один на один з природою. Його зручна локація сприяє, як і активному здоровому відпочинку, так і намаганню сучасної людини йти в ногу з часом і завжди бути в центрі міста, що являється значною перевагою для ведення бізнесу.
  5-кімнатна квартира розміщена на двох рівнях: 8-9 поверхах загальною площею 292.7 кв.м, з повним облаштуванням меблями та побутовою технікою. Висота стелі сягає 3.3м. Простора вітальня з каміном, світла велика кухня з панорамними вікнами, робочий кабінет, три спальні, три санвузли (дві з ванними, одна гостьова з душ кабіною). На терасі сауна на дровах, дубова бочка-купель, зона для барбекю. Придбаний Вами пентхаус чудово підійде для проживання та відпочинку Вашої сімї.
    
Тел: (067) 342-26-68  Петро
penthouse.if.ua     Написати листа
Реклама от "Мир недвижимости Украины" kl-b08-1-9597-C-

Главная   Доска объявлений   Свежие заявки   Рассылка в агентства   Архив рассылок   Рейтинг сайтов 


bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Недвижимость Рейтинг-каталог сайтов АГЕНТ.ua - Украина Киев Винница Луцк Днепропетровск Кривой Рог Донецк Мариуполь Житомир Ужгород Запорожье Мелитополь Бердянск Ивано-Франковск Обухов Бровары Борисполь Фастов Кировоград Симферополь Севастополь Евпатория Ялта Феодосия Керч Луганск Львов Дрогобыч Николаев Одесса Полтава Ровно Тернополь Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Умань Чернигов Черновцы