Веб-версія цього випуску -
 
Официальная рассылка "МИР НЕДВИЖИМОСТИ УКРАИНЫ"   Випуск 09.10.24   (тираж 36428 екз) Архів випусків

Наші контакти:
(066) 352-19-73
admin@mn.kiev.ua

mn.kiev.ua

--- Пропозиції в Києві та в областях України ---
---
Швидкий пошук:
  Квартири   1-кімн продаж оренда
                 2-кімн продаж оренда
            3,4,5-кімн продаж оренда
  Подобово ------ оренда
  Кімнати продаж оренда
  Приміщення, офіси продаж оренда
  Земельні ділянки продаж -----
  Будинки,   котеджі продаж оренда
  Готовий бізнес продаж оренда
  Семінари, різне пропозиції

[-5-]  

[-9-]:
Продаж 3-х поверхової адмінбудівлі в центрі Броварiв
--- Окремо розташована будівля. Пропозиція для інвесторів та підприємців! ---

Київська область. м. Бровари, вул. Чорних Запорожців (Короленка),25 - центр міста.
Продаємо окремо розташовану адміністративну будівлю. Рік побудови 2018. 3-и поверхи, підвальне приміщення: • I-й поверх: 93,2 кв.м; • II-й поверх: 98,2 кв.м; • III-й поверх: 96,7 кв.м; • Підвал: 28,5 кв.м (можливо використовувати як укриття). Загальна площа: 316,6 кв.м. Право власності - 2018 рік. На кожному поверсі кімнати з різним плануванням, санвузли. На першому поверсі додатково кухня-їдальня, технічні приміщення. Виконано капітальний ремонт із сучасних якісних будівельних матеріалів. Земельна ділянка – 0,0250 га (у власності). Опалення – газ. Каналізація, водопостачання - централізоване. Потужність електропостачання - 18,0 кВт. Генератор однофазний, потужність 7,5 кВт. Швідкісний інтернет, цілодобова охорона. Власна парковка у дворі. Зручне транспортне сполучення – центральна міська вулиця, яка об'єднує два великих направлення Чернігів- Київ, поруч супермаркети «Епіцентр», «Сільпо», ТРЦ «Термінал», ринок, вокзал, зупинки громадського транспорту. Чудова пропозиція під приватний садочок, школу, клініку, реабілітаційний центр, офісні приміщення та інше. Ціна: 250000 у.о. без комісії для покупця! Ексклюзив!
-------------------------------
Персональна сторінка "Фотопрезентація будівлі" - mn.kiev.ua/vip/4943a.htm

Тел.: +38(050) 355-37-46 Катерина  
Написати листа   Подібні пропозиції   4943.htm   dt-a9-1-4943-C-

[-4-]:
Продається велика 3-К квартира в самому центрі Києва

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збiльшити Збiльшити
м. Київ, Печерський район.
Квартира в будинку бізнес класу, до метро Олімпійська йти 6 хвилин. Комфортний 5 поверх. Загальна площа 126 кв.м. Квартира з ремонтом. Стан квартири дуже гарний. Квартира укомплектована меблями та технікою. Велика кухня, три окремі кімнати, два балкони, один з яких засклений. Будинок монолітно-каркасний, цегляний, 2012 року. Три ліфти з картковою системою допуску, конс’єрж, охорона. Закрита територія. Власний генератор, власна котельня. Дитячий майданчик. Є багато наземних парко місць. Також є великий дворівневий підземний паркінг. Один ліфт спускається напряму до паркінгу. Оглядовий майданчик на 24 поверсі. Своє ОСББ. Будинок розташований у престижному діловому районі, тихому та затишному місці, віддаленому від центральних транспортних магістралей столиці. Поряд по сусідству ЖК Тетріс Хол. Все необхідне знаходиться поруч: Престижні фітнес-клуби, салони краси, кафе та ресторани. Брендові бутіки, супермаркети та торгові центри. Спортивні комплекси, стадіони, басейни. Концертні зали, кінотеатри та театри, музеї. Медичні центри, університети, гімназії, парки та багато іншого. Комісія за послуги 2%. Вартість 210 000 $. Краща ціна на ринку!

Тел.: +38 096 3936766 Віталій  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-21.htm   dt-a4-1-7186-A-21-

[-1-]
Провідні стоматологічні клініки Києва

--- отримайте талони на знижки ---

Рейтинг клінік "Стоматологія у Києві" -   www.dopomoha.kiev.ua/stomat.htm  ,  тел. (066) 352-19-73
Архів щомісячної розсилки "Новини стоматології України" - dopomoha.kiev.ua/star/a.htm

[-41-]
Ми створили у Viber Спільноту "Нерухомість Київ Україна"

Запрошуємо всіх , хто цікавиться нерухомістю, приєднатися до спільноти.
• Продажа и аренда квартир, офисов, бизнеса, домов и участков.
• Найсвіжіші новини світу нерухомості, динаміка цін, прогнози експертів.
 
Бонус:   Просування ваших об'єктів   у соцмережах: Facebook, Telegram, Linkedin, Viber.
Будьте в курсі новин, тримайте руку на пульсі ринку нерухомості України.
Адміністратор Співтовариства: +380663521973     Посилання на Спільноту >>>


[-5-] :

Ціни на квартири падають: що відбувається на ринку нерухомості України

Вартість житла у Києві та деяких інших великих українських містах трохи знижується в останні місяці, незважаючи на те, що на ринку новобудов спостерігається дефіцит.
Цьому сприяє як зростання пропозиції з боку продавців «вторинки» на 15−20%, так і в цілому песимістичні настрої через війну у країні.

Первинка
За словами експерта з нерухомості, ріелтора Євгена Шевцова, ринок первинного житла у Києві перебуває у складній фазі. Багато забудовників зупинили роботу через відсутність фінансової подушки або частково припинили купівлю та будівництво нових багатоквартирних будинків, інші ж навпаки — незважаючи на ризики відновили свою діяльність, у т.ч. на об’єктах, які були припинені на початку війни.
«На ринку нерухомості столиці та деяких міст у центральній та західній частинах України спостерігається дефіцит нового житла, зокрема об’єктів, які знаходяться на етапі здачі в експлуатацію або мають високий рівень готовності. Насамперед, це стосується невеликих 1−2-кімнатних квартир», — каже Шевцов.
Як зазначає експерт, середня вартість квадратного метра в київській новобудові на початок осені стартує від $1200−1300, а ціна залежить від локації, площі квартири, матеріалів тощо. Ціни на житло преміум-класу вже як мінімум вдвічі вищі. При цьому попит на об’єкти, що вже здані в експлуатацію, значно перевищує попит на об’єкти в процесі будівництва. На первинному ринку нерухомості також спостерігається значний дефіцит квартир, що продаються через державну програму «Є-Оселя», оскільки більшість людей, які купують за цією програмою — українські військові та їхні родичі.

Вторинка
«На сьогодні найбільшим попитом користується саме вторинний ринок, так як більшість українців зараз не мають енергії та ресурсів займатися ремонтами і на це витрачати час. До вторинного ринку українці звикли більше, бо це готове житло», — зазначає Шевцов. За останні місяці кількість виставлених на продаж квартир на вторинному ринку у Києві та інших містах зросла на 15−20%, що призвело до зниження ціни до 10% порівняно з початком року. Схожа ситуація й у регіонах, зокрема західних. Продавці почали охоче торгуватися, скидаючи на угоді до 15% від початкової ціни.
За його словами, практично всі клієнти, у яких є бюджет із запасом, незалежно від міста шукають монолітно-каркасні будинки та розглядають низькі поверхи, а також віддають перевагу індивідуальному газовому опаленню. Користуються добрим попитом і будинки з підземними паркінгами. Шевцов також констатує зростання пропозицій із боку продавців на заміські будинки. Хоча ціни на заміську нерухомість зросли, вони ще не досягли довоєнного рівня.

[-3-] :
Продаж трикімнатної квартири в центрі Києва
--- Найкраща пропозиція! Найвигідніша ціна! ---

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збiльшити Збiльшити
М. Київ, вул. Старонаводницька 6-Б. Печерський район.
Трикімнатна квартира. Загальна площа 127 кв.м. Кухня 19 кв.м. 8/25 поверх. В квартирі виконаний якісний ремонт, використовували матеріали провідних виробників. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Зручне планування: - 3 окремі кімнати, - затишна, велика кухня, - засклені лоджії, - 2 санвузла, - великий передпокій. Дуже розвинена інфраструктура: поруч магазини, супермаркети, кафе, ресторани, ТЦ, аптеки, школи, дитячі садки, майданчики для прогулянок та відпочинку, зупинки громадського транспорту, за 5 хвилин - метро Печерська. Будинок 2008р., 6 секцій, респектабельні парадні, доглянутий зелений двір з фонтаном, дитячий майданчик, воєнізована охорона, закрита прибудинкова територія, підземний паркінг, поруч ТЦ "Царський", ресторани і кафе, аптеки, магазини. Вартість 210 000 дол.


Тел.: +38 063 863 0047 Віра Олександрівна  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-20.htm   dt-a4-1-7186-A-20-

[-2-] :
Продаж від власника 4-К квартири, Позняки, Осокорки

Збiльшити Збiльшити
м. Київ, Дарницький район, вул. Олени Пчілки, 2а.
Квартира видова, площею 140 кв.м., 11 /23-поверхового цегляного будинку. У дизайні продумано абсолютно все до дрібниць, квартира робилася собі. Квартира дуже світла, тепла та затишна. Дорогий ремонт, повністю укомплектована італійськими меблями та сучасною побутовою технікою Siemens: посудомийна машина, кавоварка, духова шафа з функцією СВЧ, холодильні та морозильні шафи, індукційна варильна поверхня 90 см. Великий острів з обідньою зоною та місцями зберігання, робоча поверхня кухні понад 5 м., ТВ Sony, дизайнерське освітлення. Грамотне та раціональне планування: вітальня з обідньою зоною, 2 роздільні повноцінні спальні, з вбиральнями, кабінет, 2 санвузли (сантехніка Villeroy & Boch). Окреме приміщення з пральною та сушильною машинами та місцями для зберігання. Діє система підігріву підлоги на кухні-вітальні та санвузлах. Продається з усією технікою та меблями! Вартість 220 000 $. Ви не залишитеся байдужим після перегляду цієї квартири!


Тел.: +38 (050) 367-86-40 Геннадій  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-114.htm   dt-a4-1-7186-A-114-

[-2-] :
Продам 4-кімнатну квартиру в ЖК "Комфорт Таун"

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збiльшити Збiльшити
м. Київ, Дніпровський район.
Квартира розташована в будинку жк "Комфорт Таун" від 9 до 11 поверхів, що забезпечує чудовий вид та приватність. Квартира займає три рівні і має власну террасу. У квартири зроблен високоякісний ремонт, повністю укомплектована меблями та технікою провідних брендів світу. Кухня-студіо, великий простір для родини та гостей, три окремі спальні, дві гігієнічні та пральна кімната - все створено для комфорту. На території комплексу знаходяться супермаркет, спортивний клуб Sport Life, школа, тенісний корт, футбольні та баскетбольні майданчики, а також зелені зони для відпочинку, а також Академія А+, один з найкращих навчальних закладів Києва. Ідеальний варіант для великої родини, яка шукає сучасне та комфортне житло в розвинутому житловому комплексі. Тераса додає унікальності та простору, пропонуючи чудові види та можливість насолоджуватися свіжим повітрям без виходу з дому. Це ідеальне місце для сімейних та дружніх зустрічей на відкритому повітрі, додатковий простір для відпочинку та релаксації. Ціна 270 000 дол.

Тел.: +38 (050) 313-36-43, +38 (050) 600-76-56 Дмитро  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-15.htm   dt-a5-1-7186-A-15-2-

[-1-] :
Продаж 3-К квартири з неймовірним краєвидом на Дніпро!

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збiльшити Збiльшити
м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська 13.
ЖК "Русанівська Гавань". Трикімнатна простора квартира 98 кв.м, 13/25 поверх з панорамним видом, кухня-вітальня 35 кв.м., 2 повноцінних санвузла, гардеробна, лоджія засклена. Ремонт преміум-класу 2023 р. (робили для себе). Дубовий паркет австрійського виробництва, підігрів підлоги, шумоізоляція по всій квартирі, сигналізація та відеоспостереження, сантехніка найвищої якості, столешня та підвіконня зі штучного каменю, мийка лита. Охорона будинку 24/7, закрита територія та вихід на набережну тільки для мешканців, зона відпочинку, ландшафтний дизайн. Монолітно-каркасна технологія будівництва з автономним опаленням та власним генератором. Будинок заселений, документи на право власності. Можливість купівлі паркомісця.наявність укриття. Поруч знаходяться школи, садочки, пляж "Веселка", супермаркети АТБ, Новус, Сільпо, ТРЦ Комод. Метро Лівобережна в піший доступності. Ціна 218 000 дол.

Тел.: +38 (067) 547-39-14, +38 (063) 510-92-01 Надія Вікторівна  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-19a.htm   dt-a4-1-7186-A-19a-

[-41-]
Пропонуємо комплексну рекламу вашої нерухомості:
    Розсилка     по Києву та Україні (36   000 передплатників).
  Реклама в інтернеті   , фото-відео-презентація.
  Розміщення на 32 сайтах нерухомості .
  Розсилка SUBSCRIBE   (Україна та СНД).
 
  Публікація в соцмережах     (Facebook, Telegram, Viber).
Комплексна реклама охоплює до 80% ринку нерухомості.
Детальніше   -   mn.kiev.ua/info.htm   
 
    тел.: +38  (066) 352-19-73      admin@mn.kiev.ua      "Світ     нерухомості   України"