Веб-версія цього випуску -
 
Официальная рассылка "МИР НЕДВИЖИМОСТИ УКРАИНЫ"   Випуск 19.06.24   (тираж 36417 екз) Архів випусків

Наші контакти:
(066) 352-19-73
admin@mn.kiev.ua

mn.kiev.ua

--- Пропозиції в Києві та в областях України ---
---
Швидкий пошук:
  Квартири   1-кімн продаж оренда
                 2-кімн продаж оренда
            3,4,5-кімн продаж оренда
  Подобово ------ оренда
  Кімнати продаж оренда
  Приміщення, офіси продаж оренда
  Земельні ділянки продаж -----
  Будинки,   котеджі продаж оренда
  Готовий бізнес продаж оренда
  Семінари, різне пропозиції

[-5-]  

[-8-]:
Оренда складу 500 кв.м зі стелажами у Києві
--- Автономний склад, з одними воротами та пожежним виходом! ---

Оболонський р-н, вул. Сім'ї Шевкоплясів, 7
Оренда складу 500 кв.м зі стелажами у Києві. • Невеликий офісно-складський комплекс біля Епіцентру на Богатирськiй/Полярнiй; • По всьому складу встановлені стелажі (навантаження 1 т/м); • Висота стелі 4-6 м; • Автономний склад, з одними воротами та пожежним виходом; • Автомобільна рампа, вантажний ліфт; • Дуже сухий та утеплений, мінімум витрат на комунальні послуги; • Пожежна сигналізація, відеоспостереження, охорона, система керування доступом. • Зручний під'їзд для легкового та вантажного автотранспорту, включаючи єврофури.
Прямо поряд з новою Окружною дорогою на Оболоні; • Гостьовий паркінг, в'їзд на територію власною картою доступу через автоматичні ворота; • Оренда приміщення під склад – від власника без комісійних; • Опції для розширення та розвитку – можливість орендувати офісні та додаткові складські приміщення. • Вартість – 200 грн/м2. Дзвоніть прямо зараз!
-------------------------------
Персональна сторінка "Фотопрезентація складу" - mn.kiev.ua/vip/5220a.htm

Тел.: +38 (067)503-66-11; +38 (098)199-38-19  
Детальніше на сайті: stolichnyi.kiev.ua   Написати листа   Подібні пропозиції   5220.htm   dt-a7-1-5220-C-

[-1-] :
Власник продає двоповерховий будинок на Осокорках

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збільшити Збільшити
Осокорки, 2 км від метро Славутич.
Продам двоповерховий будинок на Осокорках з усіма необхідними меблями та технікою. Загальна площа 296 кв.м. Опалення: Індивідуальне газове. Якісний ремонт. У кожній кімнаті інвертор кондиціонер, опалення газом, відеоспостереження, супутникове ТБ, інтернет оптоволокно, сауна, гараж. Побутова техніка: Плита, Пральна машина, Посудомийна машина, Холодильник, Духова шафа, Варильна панель. На подвір'ї літній будиночок для відпочинку з барбекю. Площа земельної ділянки 6 соток. Дуже гарна локація. Працюють усі служби доставки. Відеоогляд за запитом. Вартість 220 000 дол.

Тел.: +38 (067) 507-28-83 Наталья  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-10.htm   dt-a16-2-7186-A-10-

[-8-]:
Сервіс зберігання речей у Києві. Оренда міні-складу.
--- Столична Кладовка. Професійний сервіс европейського рівня! ---

Оболонський р-н, вул. Сім'ї Шовкоплясів,7
Skladovka.UA (Столична Кладовка). Професійний сервіс зберігання речей в Києві. Вибір Країни-2023. Оренда міні складів і боксів для приватних осіб і бізнесу. Склад з індивідуальнии боксами для зберігання від 1 кв.м, персональної сигналізацією, та особистою системою доступу. Цілодобовий доступ, охорона, відеоспостереження, температурний режим, всі комунальні витрати включені, без комісійних.
• Тимчасове зберігання речей при переїзді та ремонті квартири. • Зберігання меблів і побутової техніки. • Зберігання сезонного спорт інвентарю. • Зберігання бухгалтерських архівів. • Зберігання товарів інтернет магазинів. • Зберігання автошин, велосипедів і мотоциклів.
Телефонуйте! Ніколи ще оренда складу для тимчасового зберігання речей чи товарів у Києві не була такою доступною.
-------------------------------
Персональна сторінка "Фотопрезентація складу" - mn.kiev.ua/vip/5219a.htm

Тел.: +38(067)503-66-22, +38(044)503-50-22  
Детальніше на сайті: skladovka.ua   Написати листа   Подібні пропозиції   5219.htm   dt-a7-2-5219-C-

[-41-]
Пропонуємо комплексну рекламу вашої нерухомості:
    Розсилка     по Києву та Україні (36   000 передплатників).
  Реклама в інтернеті   , фото-відео-презентація.
  Розміщення на 32 сайтах нерухомості .
  Розсилка SUBSCRIBE   (Україна та СНД).
 
  Публікація в соцмережах     (Facebook, Telegram, Viber).
Комплексна реклама охоплює до 80% ринку нерухомості.
Детальніше   -   mn.kiev.ua/info.htm   
 
    тел.: +38  (066) 352-19-73      admin@mn.kiev.ua      "Світ     нерухомості   України"


[-41-]
Ми створили у Viber Спільноту "Нерухомість Київ Україна"

Запрошуємо всіх , хто цікавиться нерухомістю, приєднатися до спільноти.
• Продажа и аренда квартир, офисов, бизнеса, домов и участков.
• Найсвіжіші новини світу нерухомості, динаміка цін, прогнози експертів.
 
Бонус:   Просування ваших об'єктів   у соцмережах: Facebook, Telegram, Linkedin, Viber.
Будьте в курсі новин, тримайте руку на пульсі ринку нерухомості України.
Адміністратор Співтовариства: +380663521973     Посилання на Спільноту >>>


[-5-] :

Ціни на квартири перерахують: що буде з вартістю житла після війни

В Україні подорожчають квартири у новобудовах Різке подорожчання очікується після війни, проте ціни через подорожчання будівництво плавно зростатимуть і раніше.
Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA. Кількість готового житла зменшується. З часом, коли доступних до продажу квадратів у готових чи майже готових будинках не залишиться, ситуація вирівняється. "Ми матимемо нові ціни, що будуть істотно вищі за вартість нерухомості у 2021 році", – пояснює Анна Лаєвська, комерційна директорка "Інтергал-Буд".
Відомий київський рієлтор Артур Пилипчук переконаний: після перемоги України активно розвиватиметься іпотека, зростатиме попит. Окрім того, на початок цього року, за підрахунками KSE, сума збитків унаслідок руйнації житлових будівель уже сягнула 58,9 млрд доларів. Замість зруйнованих будинків необхідно буде зводити нові.
"У розрізі угод нашої компанії продажі з метою заробітку сягають 15-20%. Після війни кількість таких угод значно зросте. І не лише внаслідок активізації українських інвесторів. Вітчизняним ринком первинки активно цікавляться іноземні інвестори", – розповідають в "Інтергал-Буд".

Зростання цін неминуче. Спочатку воно відбуватиметься за рахунок подорожчання собівартості будівництва і стримуватиметься низькою купівельною спроможністю і відносно невеликим попитом. Однак одразу після війни ціни впевнено зростатимуть разом із попитом.
Точні прогнози щодо того, як розвиватиметься ситуація, робити вкрай складно. Ті, хто зараз купує нерухомість, з одного боку беруть на себе більше ризиків у період повномасштабної війни, а з іншого – отримують можливість придбати нерухомість до можливого значного подорожчання.

[-3-] :
Продаж 3-К квартири з неймовірним краєвидом на Дніпро!

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збiльшити Збiльшити
м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська 13.
ЖК "Русанівська Гавань". Трикімнатна простора квартира 98 кв.м, 13/25 поверх з панорамним видом, кухня-вітальня 35 кв.м., 2 повноцінних санвузла, гардеробна, лоджія засклена. Ремонт преміум-класу 2023 р. (робили для себе). Дубовий паркет австрійського виробництва, підігрів підлоги, шумоізоляція по всій квартирі, сигналізація та відеоспостереження, сантехніка найвищої якості, столешня та підвіконня зі штучного каменю, мийка лита. Охорона будинку 24/7, закрита територія та вихід на набережну тільки для мешканців, зона відпочинку, ландшафтний дизайн. Монолітно-каркасна технологія будівництва з автономним опаленням та власним генератором. Будинок заселений, документи на право власності. Можливість купівлі паркомісця.наявність укриття. Поруч знаходяться школи, садочки, пляж "Веселка", супермаркети АТБ, Новус, Сільпо, ТРЦ Комод. Метро Лівобережна в піший доступності. Ціна 218 000 дол.

Тел.: +38 (067) 547-39-14, +38 (063) 510-92-01 Надія Вікторівна  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-13.htm   dt-a4-1-7186-A-13-

[-2-] :
Продаж 3-кімнатної квартири в ЖК "Медовий"

Збільшити Збільшити
Соломенский район Києва, вул. Кадетський Гай, 10.
Квартира продається з усіма меблями,побутовою технікою, декором, текстилем, килимами, люстрами. Ремонт тільки закінчили, робили для себе! Квартира з дизайнерським ремонтом, продається в новобудові комфорт класу - ЖК "Медовий". Квартира загальною площею 85 м2, на 12 поверсі. Зроблено перепланування: хол, простора кухня-вітальня з зоною відпочинку, 2 спальні, 2 гардеробні кімнати, ванна, туалет. В квартирі зроблений якісний ремонт. Комплекс закритого типу, з підземним паркінгом. На території комплексу розташовані дитячі майданчики, спортивні майданчики ,магазини. В парадному і на території комплексу відеоспостереження. Будинок розташований серед природи,посеред паркової зони на березі каскаду Совських озер. Право власності. Налоги свої оплачую! Ціна 219 000 долл. Без комісії!

Тел.: +38 (099) 016-86-81 Олена  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-12a.htm   dt-a4-2-7186-A-12a-

[-2-] :
Пропонується 4-К квартира в центрі столиці!

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збiльшити Збiльшити
м. Київ, пров. Тараса Шевченко, 13/21.
4-кімнатна квартира в царському будинку. Загальна площа: 127 кв.м, площа кухні: 8 кв.м. 3-й поверх 4-поверхового будинку. Планування - простора вітальня, кухня, 3 спальні (2-спальні ліжка), 2 санвузла, 3 балкони, укомплектована меблями та побутовою технікою (кондиціонери, посудомийна та сушильна машини), домофон. Ремонт в під’їзді. Історичний центр міста, поруч "Майдан Незалежності". Пропозиція без комісійних, від представника власника. Телефонуйте. Старий Київ, Майдан Незалежності, Золоті Ворота. Вартість 280 000 дол.

Тел.: +38 (097) 212-32-89 "Територія Щастя"  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-11.htm   dt-a4-2-7186-A-11-