Веб-версія цього випуску -
 
Официальная рассылка "МИР НЕДВИЖИМОСТИ УКРАИНЫ"   Випуск 29.05.24   (тираж 36408 екз) Архів випусків

Наші контакти:
(066) 352-19-73
admin@mn.kiev.ua

mn.kiev.ua

--- Пропозиції в Києві та в областях України ---
---
Швидкий пошук:
  Квартири   1-кімн продаж оренда
                 2-кімн продаж оренда
            3,4,5-кімн продаж оренда
  Подобово ------ оренда
  Кімнати продаж оренда
  Приміщення, офіси продаж оренда
  Земельні ділянки продаж -----
  Будинки,   котеджі продаж оренда
  Готовий бізнес продаж оренда
  Семінари, різне пропозиції

[-5-]  

[-5-]:
Продаж 3-кімнатної квартири в ЖК "Медовий"

Збільшити Збільшити
Соломенский район Києва, вул. Кадетський Гай, 10.
Квартира продається з усіма меблями,побутовою технікою, декором, текстилем, килимами, люстрами. Ремонт тільки закінчили, робили для себе! Квартира з дизайнерським ремонтом, продається в новобудові комфорт класу - ЖК "Медовий". Квартира загальною площею 85 м2, на 12 поверсі. Зроблено перепланування: хол, простора кухня-вітальня з зоною відпочинку, 2 спальні, 2 гардеробні кімнати, ванна, туалет. В квартирі зроблений якісний ремонт. Комплекс закритого типу, з підземним паркінгом. На території комплексу розташовані дитячі майданчики, спортивні майданчики ,магазини. В парадному і на території комплексу відеоспостереження. Будинок розташований серед природи,посеред паркової зони на березі каскаду Совських озер. Право власності. Налоги свої оплачую! Ціна 219 000 долл. Без комісії!

Тел.: +38 (099) 016-86-81 Олена  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-12a.htm   dt-a4-1-7186-A-12a-

[-4-] :
Продаж 3-К квартири з неймовірним краєвидом на Дніпро!

Збільшити Збільшити
м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська 13.
ЖК "Русанівська Гавань". Трикімнатна простора квартира 98 кв.м, 13/25 поверх з панорамним видом, кухня-вітальня 35 кв.м., 2 повноцінних санвузла, гардеробна, лоджія засклена. Ремонт преміум-класу 2023 р. (робили для себе). Дубовий паркет австрійського виробництва, підігрів підлоги, шумоізоляція по всій квартирі, сигналізація та відеоспостереження, сантехніка найвищої якості, столешня та підвіконня зі штучного каменю, мийка лита. Охорона будинку 24/7, закрита територія та вихід на набережну тільки для мешканців, зона відпочинку, ландшафтний дизайн. Монолітно-каркасна технологія будівництва з автономним опаленням та власним генератором. Будинок заселений, документи на право власності. Можливість купівлі паркомісця.наявність укриття. Поруч знаходяться школи, садочки, пляж "Веселка", супермаркети АТБ, Новус, Сільпо, ТРЦ Комод. Метро Лівобережна в піший доступності. Ціна 218 000 дол.

Тел.: +38 (067) 547-39-14, +38 (063) 510-92-01 Надія Вікторівна  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-12.htm   dt-a4-2-7186-A-12-

[-41-]
Ми створили у Viber Спільноту "Нерухомість Київ Україна"

Запрошуємо всіх , хто цікавиться нерухомістю, приєднатися до спільноти.
• Продажа и аренда квартир, офисов, бизнеса, домов и участков.
• Найсвіжіші новини світу нерухомості, динаміка цін, прогнози експертів.
 
Бонус:   Просування ваших об'єктів   у соцмережах: Facebook, Telegram, Linkedin, Viber.
Будьте в курсі новин, тримайте руку на пульсі ринку нерухомості України.
Адміністратор Співтовариства: +380663521973     Посилання на Спільноту >>>


[-5-] :

В Україні планують розширити програму «єВідновлення» на постраждалий бізнес

У Верховній Раді розглядають можливість розширити можливості програми компенсацій єВідновлення і для українського бізнесу. До фінансування планують залучили міжнародних партнерів.
Про це повідомила голова комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку і містобудування, очільниця партії «Слуга народу» Олена Шуляк.
«Показово за цей період зросли і обсяги погоджених компенсації. Одних лише коштів на ремонт пошкодженого житла за друге півріччя було сплачено у 4,5 разів більше, ніж за перше — 5,9 млрд гривень проти 1,3 млрд гривень. Загалом, за всіма етапами програми погоджено за період дії „єВідновлення“ вже майже 18 млрд гривень», — зазначила Шуляк.

Вона нагадала, що кошти, отримані за програмою — цільові, віртуальні. Тобто вони надаються напряму не отримувачу, якому погодили компенсацію, а продавцю або нерухомості, або будівельних матеріалів і послуг, необхідних для ремонту пошкодженого і купівлі нового замість знищеного житла.

Втім, наголосила Шуляк, деякі бізнеси намагаються шахраювати — реєструватися у програмі під виглядом компаній, які продають будівельну продукцію або послуги, а насправді продають взагалі інші товари.

«Нещодавно ми спілкувалися з спеціалістами сервісу „Дія“, який є основним оператором послуги „єВідновлення“, і вони підтвердили, що такі спроби бувають, але у 100% випадків вони марні. „Дія“ одразу блокує рітейл, який акредитувався під виглядом продавця будівельних послуг, тобто вся ця історія для таких підприємців дуже швидко закінчуються», — підкреслила Шуляк.
Вона також розповіла, що у Верховній Раді зараз активно обговорюють можливість розповсюдження програми компенсацій «єВідновлення» на бізнес. Але внутрішніх коштів для цього недостатньо, тому зараз ведуться перемовини з міжнародними партнерами, які позитивно оцінюють можливість такого фінансування. Для них основною умовою для його надання є максимальна мінімізація корупційних ризиків.

«Коли ми створювали програму, для нас було головним, щоб на всіх етапах її реалізації можливість корупційних проявів була нульовою. І ми цього досягли — завдяки цифровізації процесу, втручань чиновників у процеси прийняття рішень майже немає. Ми прекрасно розуміли, що задля міжнародного фінансування „єВідновлення“ нам потрібно відпрацювати такий механізм, який можна показати партнерам, які допомагатимуть тільки за умови, що корупції не буде», — зазначила Шуляк.

За її словами, для подальшої реалізації програми вже у цьому році 200 млн доларів надав Світовий Банк. Позитивно оцінив механізми «єВідновлення» і Банк Ради Європи, який вже надав для фінансування програми перший транш у розмірі 100 млн євро. Тобто загалом йдеться про суму, еквівалентну 12 млрд гривень. Більше того, до кінця поточного року, планується підписати угоду на розширення фінансування.

[-3-] :
Пропонується 4-К квартира в центрі столиці!

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збiльшити Збiльшити
м. Київ, пров. Тараса Шевченко, 13/21.
4-кімнатна квартира в царському будинку. Загальна площа: 127 кв.м, площа кухні: 8 кв.м. 3-й поверх 4-поверхового будинку. Планування - простора вітальня, кухня, 3 спальні (2-спальні ліжка), 2 санвузла, 3 балкони, укомплектована меблями та побутовою технікою (кондиціонери, посудомийна та сушильна машини), домофон. Ремонт в під’їзді. Історичний центр міста, поруч "Майдан Незалежності". Пропозиція без комісійних, від представника власника. Телефонуйте. Старий Київ, Майдан Незалежності, Золоті Ворота. Вартість 280 000 дол.

Тел.: +38 (097) 212-32-89 "Територія Щастя"  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-11.htm   dt-a4-2-7186-A-11-

[-2-] :
Власник продає двоповерховий будинок на Осокорках

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збільшити Збільшити
Осокорки, 2 км від метро Славутич.
Продам двоповерховий будинок на Осокорках з усіма необхідними меблями та технікою. Загальна площа 296 кв.м. Опалення: Індивідуальне газове. Якісний ремонт. У кожній кімнаті інвертор кондиціонер, опалення газом, відеоспостереження, супутникове ТБ, інтернет оптоволокно, сауна, гараж. Побутова техніка: Плита, Пральна машина, Посудомийна машина, Холодильник, Духова шафа, Варильна панель. На подвір'ї літній будиночок для відпочинку з барбекю. Площа земельної ділянки 6 соток. Дуже гарна локація. Працюють усі служби доставки. Відеоогляд за запитом. Вартість 220 000 дол.

Тел.: +38 (067) 507-28-83 Наталья  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-10.htm   dt-a16-2-7186-A-10-

[-1-] :
Продаж 2-кімнатної квартири з ремонтом в ЖК "Квартет"

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збільшити Збільшити
м. Київ, вул. Липківського.
Пропонується 2к квартира з новим, авторським ремонтом у ЖК "Квартет". Площа 71 кв.м. Поверх 8/28. У будинку є підземний паркінг, охорона, презентабельна вхідна група. У квартирі окрема спальня, вітальня, простора кухня, 2 санвузли, комора. Виконано якісний, авторський ремонт, все продумано до дрібниць! На підлозі ламінат від європейського виробника, у санвузлах підігрів підлоги, двері прихованого монтажу, якісна та практична стільниця зі штучного каменю на кухні та на "острові", встановлені кондиціонери. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою (Bosch, Liebherr), додаткові міні холодильник та морозильна камера в острові! Дуже затишна та світла! Приємний вид із вікон! Прекрасне розташування в пішій доступності станція метро Вокзальна, зупинки громадського транспорту. Поруч кілька супермаркетів, магазинів, кав'ярні, аптеки, навчальні заклади! Ціна 204 000 дол.

Тел.: +38 (050) 424-43-91 Наталія  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-8.htm   dt-a4-2-7186-A-8-

[-2-] :
Продається 4-К квартира з ремонтом в ЖК "Покровський Пасад"

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Збільшити Збільшити
м. Київ, вул. Глибочицька, 32-А.
Ексклюзивна пропозиція, авторський ремонт, 4к квартира загальною площею 140 кв.м, розташована на 13/25 поверсі в ЖК "Покровський Пасад". Функціональне планування: 3 спальні, кухня-вітальня, два санувузли, пральна. Квартира виконана відповідно до дизайн проекту, повністю мебльована та оснащена всією необхідною побутовою технікою та меблями. Із вікон відкривається прекрасна панорама на місто. Поркровський Пасад - комплекс 2012 року бізнес класу, який складається із 3 будинків. Закрита територія, підземний паркінг, висота стелі 3м, консьрєж-сервіс. Поруч із будинком розташована вся інфраструктура необхідна для комфортного проживання. Вартість 340 000 дол. Можливий розумний торг.

Тел.: +38 (050) 424-40-29 Денис Юрійович  
Написати листа   Подібні пропозиції   7186-9.htm   dt-a4-2-7186-A-9-

[-41-]
Пропонуємо комплексну рекламу вашої нерухомості:
    Розсилка     по Києву та Україні (36   000 передплатників).
  Реклама в інтернеті   , фото-відео-презентація.
  Розміщення на 32 сайтах нерухомості .
  Розсилка SUBSCRIBE.RU   (Україна та СНД).
 
  Публікація в соцмережах     (Facebook, Telegram, Viber).
Комплексна реклама охоплює до 80% ринку нерухомості.
Детальніше   -   mn.kiev.ua/info.htm   
 
    тел.: +38  (066) 352-19-73      admin@mn.kiev.ua      "Світ     нерухомості   України"