Веб-версія цього випуску -
 
Официальная рассылка "МИР НЕДВИЖИМОСТИ УКРАИНЫ"   Випуск 17.01.24   (тираж 36422 екз) Архів випусків

Наші контакти:
(066) 352-19-73
admin@mn.kiev.ua

mn.kiev.ua

--- Пропозиції в Києві та області ---
---
Швидкий пошук:
  Квартири   1-кімн продаж оренда
                 2-кімн продаж оренда
            3,4,5-кімн продаж оренда
  Подобово ------ оренда
  Кімнати продаж оренда
  Приміщення, офіси продаж оренда
  Земельні ділянки продаж -----
  Будинки,   котеджі продаж оренда
  Готовий бізнес продаж оренда
  Семінари, різне пропозиції

[-6-]  

[-5-]:
Продажа двухэтажного дома в Осокорках

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
Дарницкий район. 3 км до метро Славутич.
Уютный дом - 200 кв.м, на участке 4 сотки. На первом этаже: Гараж. Открытие ворот с пульта. Большие стеллажи. Холл. Кухня-студия оборудована современной бытовой техникой Bosh (посудомоечная машина, духовка, микроволновая печь), фильтр для воды (обратный осмос), зоной для отдыха, современная медиа техника. Окна закрываются роллетами на электроприводе, на окнах установлены датчики открытия. Просторная гардеробная комната. Совмещенный с/у с душевой кабиной. Бензиновый генератор. На втором этаже: Хозяйская спальная комната с отдельной гардеробной комнатой, и с/у с ванной и выходом на балкон. Комната свободного назначения (раньше была детская комната). С/у с душевой кабиной, стиральной машиной. Кабинет оборудован всей необходимой мебелью для комфортной работы. Дом оборудован кондиционерами, есть тёплый пол. Охранная сигнализация (датчики движения, открытия дверей,окон) ,приезд полиции происходит в течение 3-5 минут, возможность доукомплектования системы (камеры, датчики). Отопление: газовый котёл. Рядом магазины, аптеки, современные детские сады и школа (в пешей доступности). Живописные озёра и река, Днепр тоже в пешей доступности. Цена 200 000 долл.

Тел.: +38 (066) 326-66-29 Борис  
Написать письмо   Подібні пропозиції   7185-23.htm   dt-a16-1-7185-A-23-

[-2-] :
Продам трикімнатну квартиру в Деснянському районі
--- Лісовий масив. Квартира розташована на 8/9 поверхового будинку ---

м. Київ, Деснянський район, Лісовиий пр.,13.
Лісовий масив. 3-К квартира, розташована на 8/9 поверхового будинку, сумісно/роздільна, площею 59/41/7 кв.м. Коридор 6,6 кв.м. Вбиральня роздільна 1,9/0,9 кв.м. Потребує ремонту. Ціна 70.000 у.о. Торг.
-------------------------------
Персональна стoрiнка "Фотопрезентація квартири" - mn.kiev.ua/vip/5216i.htm

Тел.: (067)507-03-46,   Олег
Написати листа   Подібні пропозиції   5216.htm   dt-a5-2-5216-C-

[-41-]
Ми створили у Viber Спільноту "Нерухомість Київ Україна"

Запрошуємо всіх , хто цікавиться нерухомістю, приєднатися до спільноти.
• Продажа и аренда квартир, офисов, бизнеса, домов и участков.
• Найсвіжіші новини світу нерухомості, динаміка цін, прогнози експертів.
 
Бонус:   Просування ваших об'єктів   у соцмережах: Facebook, Telegram, Linkedin, Viber.
Будьте в курсі новин, тримайте руку на пульсі ринку нерухомості України.
Адміністратор Співтовариства: +380663521973     Посилання на Спільноту >>>


[-6-] :

Ринок оренди у 2024 році: коли зростуть ціни та яке житло найчастіше винайматимуть українці

Нинішній ціновий спад і затишшя на ринку оренди зміниться зовсім скоро. Винаймати житло стане дорожче в період двох сезонів. Причому українці шукатимуть квартири за певними критеріями. Минулорічні тенденції щодо вподобання орендарів збережуться і в 2024-му.
Про це в коментарі 24 Каналу розповіла оглядачка ринку нерухомості Вікторія Берещак.
Вона прогнозує, що нинішній ціновий спад і затишшя на ринку оренди зміниться в період більшої активності орендарів. Зокрема, винаймати квартиру стане дорожче із завершенням опалювального сезону й чергової тривожної зими через можливий енергетичний терор з боку росіян.

Тобто ціни прогнозовано зростуть весною 2024-го. Також підвищення середньої орендної вартості можливе в період «високого сезону».
«Цілком імовірно, що в 2024 році за умови, що ситуація не погіршиться, зберігатиметься тенденція до відновлення високого сезону, тож в серпні-вересні й частково в жовтні буде зростати вартість оренди в містах-мільйонниках через початок бізнес-сезону і навчального процесу», — вважає Вікторія Берещак.

Середнє зростання цін на оренду в Києві та в містах-хабах можливе в межах 10−15% залежно від рівня попиту, а також від рівня реальної інфляції.
Що стосується критеріїв вибору житла, то українці надалі охоче винайматимуть квартири з 2 до 7 поверху, якомога далі від енергетичних, критичних чи військових об'єктів. Окрім того, цьогоріч збережеться тенденція на активніше орендування дво- та трьокімнатних квартир.

Довідка Finance.ua:
· аналітики OLX Нерухомості проаналізували ціни на подобову оренду однокімнатного житла в населених пунктах, які є найбільш популярними для сімейних поїздок. Зокрема, найбільш відвідуваним містом для відпочинку зимою став Львів;
· український маркетплейс Dim.Ria підсумував ситуацію на ринку оренди нерухомості та представив звіт аналітичного центру за 2023 рік. Станом на грудень 2023 року середня ціна оренди однокімнатної квартири у столиці складала 16 425 грн, а в області - 9 293 грн.

[-2-] :
Терміново продаю приватний будинок біля Дніпра!

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м. Київ, Дарницький район. 4 км від метро Славутич.
Приватний будинок 2 поверхи, 141 кв.м, має 3 спальні та одну загальну кімнату з каміном. 2 повноцінні санвузли. 25 кВт електроенергії, 3 фази. 2 балкони, тераса, камін. Утеплене горище. Парковка у дворі на 4 авто. Автополив Hunter, автоматичні ворота, охоронна система Ajax, ковані грати на вікнах, швидкісний інтернет оптоволоконний. Бойлер 150 л Gorenje. Тепла інфрачервона підлога у всіх кімнатах будинку. Технічний будиночок з погребом та воротами. Вольер з утепленою будкою для собаки. Автомоний септик. Меблі по домовленості. Біля річки Дніпро. Поруч пляжі, дитячий майданчик, магазини, пошта. Декілька виїздів до міста. Всі документи наявні. Будинок введений в експлуатацію. Один власник. Швидкий продаж. Вартість 200 000 дол.

Тел.: +38 (098) 775-54-00 Євгенія  
Написать письмо   Подобные предложения   7185-20.htm   dt-a16-1-7185-A-20-

[-4-] :
Пропоную 3-кімнатну квартиру в ЖК "Жемчужина"

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м. Київ, Печерський р-н, вул. Михайла Бойчука (Кіквідзе), 19а.
3-кімнатна квартира площею 91.7/59.7/15 м2, 3/11 поверх. Житловий комплекс "Жемчужина" відомий своєю якістю, комфортом та престижністю. Розташований в самому центрі столиці, ЖК "Жемчужина" здійснює мрії про ідеальний житловий простір для найвимогливіших клієнтів. У квартирі виконано - стіни під чистову, зроблена стеля, розводка електрики. ЗА бажанням покупця, продавець може доробити підлогу. Санвузол завершен на 90%. Також є дизайн-проєкт. ЖК "Жемчужина" має чудову інфраструктуру та знаходиться у престижному районі Києва. Зручна транспортна розв'язка дозволяє швидко дістатися до будь-якої частини міста. Поблизу розташовані школи, дитячі садки, кафе, ресторани, торгові центри та парки. Не упустіть свій шанс стати власником цієї прекрасної квартири в одному з найкращих комплексів Києва! Запишіться на перегляд! Вартість 200 000 долл.

Тел.: +38 (096) 393-67-66 Віталій Дмитрович  
Написать письмо   Подібні пропозиції   7185-22.htm   dt-a4-1-7185-A-22-

[-3-] :
Продається 3-К квартира в ЖК "Паркове місто"

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м. Київ, вул. Вишгородська 45-г.
3-к квартира площею 111/60/12 м2. Поверх: 8/12. Будинок знаходиться у центральній частині ЖК "Паркове місто", територія закрита і охороняється. В квартирі 2 санвузли, гардеробна, 2-х зонна дитяча кімната, кухня, зал, спальня. Дитяча кімната 26 м2 розділена декоративною перегородкою на дві повноцінні кімнати. Ремонт з високоякісних, екологічних матеріалів. Квартира повністю укомплектована мебеллю та побутовою технікою: холодильник, електроплита, духовка, посудомийна та пральна машини. Додатково система кондиціонування Mitsubishi, система фільтрації води, бойлер, подрібнювач побутових відходів та осмос на кухні. Тепла підлога в санвузлах, на кухні та коридорі. Сигналізація. Індивідуальні лічильники тепла, електрики води, світла. Невисокий тариф за прибудинкову територію. Швидкісні та безшумні ліфти Schindler. У комплексі одна з найкращих закритих територій в Києві для життя, дитячі майданчики, зелений ландшафт, підземні паркінги, два озера, футбольне, баскетбольне поле, два тенісні корти, чудова паркова зона із заповідником. Чудова інфрастуктура: салони краси, магазини, супермаркет Varus одразу біля центрального входу, цілодобова охорона усієї території. Ціна 230 000 дол. Без комісії для покупця!

Тел.: +38 (063) 393-77-77 Антон  
Написать письмо   Подібні пропозиції   7185-21.htm   dt-a4-1-7185-A-21-

[-1-] :
Продам мебльовану 4-К квартиру з якісним ремонтом!

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Чорновола 20.
Загальна площа квартири 134 кв.м, 8/24 поверх. 4-кімнатна квартира з продуманим плануванням: дві окремі спальні, велика кухня, окрема вітальня. Два санвузли: один з ванною, інший з душем. Квартира повністью укомплектована меблями та технікою. Є тепла підлога, бойлер, кондиціонер. Вид із вікон на місто. За рахунок товстих стін, квартира тепла взимку та прохолодна влітку. Будинок з цегли, є підземний та наземний паркінг. Поруч супермаркети, ресторани, школи, дитячі садочки, кафе, ТРЦ. До ст.м."Лук'янівська" - 10хв пішки. До м "Вокзальна" - 10 хвилин. Вартість 208 000 дол.

Тел.: +38 (050) 412-08-98 Юлія, ріелтор  
Написать письмо   Подобные предложения   7185-19.htm   dt-a4-1-7185-A-19-

[-41-]
Пропонуємо комплексну рекламу вашої нерухомості:
    Розсилка     по Києву та Україні (36   000 передплатників).
  Реклама в інтернеті   , фото-відео-презентація.
  Розміщення на 32 сайтах нерухомості .
  Розсилка SUBSCRIBE.RU   (Україна та СНД).
 
  Публікація в соцмережах     (Facebook, Telegram, Viber).
Комплексна реклама охоплює до 80% ринку нерухомості.
Детальніше   -   mn.kiev.ua/info.htm   
 
    тел.: +38  (066) 352-19-73      admin@mn.kiev.ua      "Світ     нерухомості   України"