Веб-версія цього випуску -
 
Официальная рассылка "МИР НЕДВИЖИМОСТИ УКРАИНЫ"   Випуск 13.11.23   (тираж 36424 екз) Архів випусків

Наші контакти:
(066) 352-19-73
admin@mn.kiev.ua

mn.kiev.ua

--- Пропозиції в Києві та області ---
---
Швидкий пошук:
  Квартири   1-кімн продаж оренда
                 2-кімн продаж оренда
            3,4,5-кімн продаж оренда
  Подобово ------ оренда
  Кімнати продаж оренда
  Приміщення, офіси продаж оренда
  Земельні ділянки продаж -----
  Будинки,   котеджі продаж оренда
  Готовий бізнес продаж оренда
  Семінари, різне пропозиції

[-6-]  

[-5-] :
Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК Преміум-класу "Jack House"

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м. Київ, Печерський р-н, Лесі Українки бул., 7в.
ЖК Преміум-класу "Jack House" на Печерську з басейном та СПА на даху! Будинок 2018 року. В ході будівництва використовувалися новітні європейські технології і тільки сертифіковані матеріали, завдяки чому будівля має високі тепло- і шумоізоляційні властивості. Затишна 1-кімн. квартира 60 м2 на 4-у поверсі з приємним видом із вікон. Капітальний ремонт 2021р. Дизайнерський проект. Використанні новітні якісні матеріали. Повністю укомплектована якісними меблями та побутовою технікою найкращих світових виробників. Комфортна спальня с гардеробною, простора кухня, ванна кімната, передпокій, два балкони. В будинку - 3 швидкісних ліфти Mizui, ресепція, система розумний будинок. Територія під охороною, цілодобове відеоспостереження, пости охорони, система персональних електронних пропусків, картковий доступ до ліфтів. В комплексі є підземний паркінг. Дах будинку в експлуатації має 2 рівні, басейн, міні-парк. Документам меньше 3-х років. Вартість 215 000 дол.

Тел.: +38 (050) 424-57-09 Євген  
Написать письмо   Подобные предложения   7185-18.htm   dt-a4-1-7185-A-18-

[-1-] :
Продам свою двокімнатну квартиру
--- Квартира мебльована. Гарна транспортна розв’язка!. ---

м.Київ, Шевченківський район, вул. Юрія Глушка (Миколи Подвойського),10.
Продам свою двокімнатну квартиру на 4 поверсі 5 поверхового будинку по вулиці Юрія Глушка (Миколи Подвойського), №10 (Хрущівка). Площа квартири 44,8/29,8/6,2 кв.м. Кімнати роздільні, санвузел суміщений, балкон засклений. Має свій бойлер на гарячу воду. Квартира мебльована, побутова техніка в наявності. До станцій метро "Дорогожичи" і "Сирець" - 5 мін. пішки. Гарна транспортна розв’язка. Ціна 50000 дол.
-------------------------------
Персональна стoрiнка "Фотопрезентація квартири" - mn.kiev.ua/vip/5212a.htm

Тел.: (063) 993-34-27 Наталiя  
Написати листа   Подобные предложения   5212.htm   dt-a5-2-5212-C-

[-1-]:
Продам свою 1К квартиру (студію) в Ірпені.
--- Квартира мебльована з побутовою технікою! ---

Киівська область, м.Ірпінь, вул. Українська 83-Б.
Продам свою однокімнатну квартиру (студію) на 9 поверсі в житловому комплексі "Версаль парк". Загальна площа 40,1 кв.м, житлова 18,4 кв.м. Квартира мебльована з побутовою технікою. Ціна 42000 дол..
-------------------------------
Персональна стoрiнка "Фотопрезентація квартири" - mn.kiev.ua/vip/5213a.htm

Тел.: (063) 993-34-27 Наталiя  
Написати листа   Подобные предложения   5213.htm   dt-a5-2-5213-C-

[-7-]:
Сервіс зберігання речей у Києві. Оренда міні-складу.
--- Столична Кладовка. Професійний сервіс европейського рівня! ---

Оболонський р-н, вул. Сім'ї Шовкоплясів,7
Skladovka.UA (Столична Кладовка). Професійний сервіс зберігання речей в Києві. Оренда міні складів і боксів для приватних осіб і бізнесу. Склад з індивідуальнии боксами для зберігання від 1 кв.м, персональної сигналізацією, та особистою системою доступу. Цілодобовий доступ, охорона, відеоспостереження, температурний режим, всі комунальні витрати включені, без комісійних.
• Тимчасове зберігання речей при переїзді і ремонті квартири. • Зберігання меблів і побутової техніки. • Зберігання сезонного спорт інвентарю. • Зберігання бухгалтерських архівів. • Зберігання товарів інтернет магазинів. • Зберігання автошин, велосипедів і мотоциклів.
Телефонуйте! Ніколи ще оренда складу для тимчасового зберігання речей чи товарів у Києві не була такою доступною.
-------------------------------
Персональна сторінка "Фотопрезентація складу" - mn.kiev.ua/vip/5214a.htm

Тел.: +38(067)503-66-22, +38(044)503-50-22  
Детальніше на сайті: skladovka.ua   Написати листа   Подобные предложения   5214.htm   dt-a7-2-5214-C-

[-41-]
Ми створили у Viber Спільноту "Нерухомість Київ Україна"

Запрошуємо всіх , хто цікавиться нерухомістю, приєднатися до спільноти.
• Продажа и аренда квартир, офисов, бизнеса, домов и участков.
• Найсвіжіші новини світу нерухомості, динаміка цін, прогнози експертів.
 
Бонус:   Просування ваших об'єктів   у соцмережах: Facebook, Telegram, Linkedin, Viber.
Будьте в курсі новин, тримайте руку на пульсі ринку нерухомості України.
Адміністратор Співтовариства: +380663521973     Посилання на Спільноту >>>


[-6-] :

До кінця 2023 року ціни на нові квартири переписуватимуть: українцям розповіли, на скільки

До кінця 2023 року на українському ринку нового житла не очікується різких стрибків цін. Втім, як і їх падіння. За прогнозами, середні коливання вартості квадратних метрів будуть мінімальними.
Про це OBOZ.UA розповів співзасновник та керуючий партнер компанії INSPI Development Володимир Семенцов. Він зазначив: малоймовірним є й суттєве зростання попиту на нове житло.
"Відповідно, цей фактор навряд чи позначиться на ціновій політиці девелоперів. Очікується, що середні коливання вартості квадратів будуть незначними і не перевищать 1-1,5%", – йдеться у повідомленні.

У цьому підкреслюється: збільшити попит – і з ним і активність над ринком – можна кількома способами.
Зокрема:
- запуском програм кредитування між банками та девелоперами;
- зниженням відсотків за іпотечними банківськими програмами.
"Однак у найближчі 1-2 місяці можна говорити лише про більш активний розвиток таких програм із несуттєвим зростанням іпотечних угод. Зокрема, на 3-5% до кінця 2023 року", – визнав експерт.

У той же час він підкреслив: в цілому після початку повномасштабного вторгнення попит на ринку первинного житла скоротився в 3-5 разів від "довоєнного" рівня. При цьому понад 80% наявного попиту сконцентровано на об'єктах, які:
- вже введено в експлуатацію
- або знаходяться в активній фазі зведення - ступінь готовності понад 60% - "з очікуваним завершенням будівництва в першому півріччі 2024 року".
І пояснити ситуацію, що склалася, дуже легко. Справа в тому, зазначив Семенцов, що покупці не хочуть наражати себе на ризик, купуючи житло в об'єкті, де:
- будівельні роботи призупинено
- чи на яких спостерігається " аритмічна " динаміка, т. е. будівництво ведеться який завжди і іноді завмирає.

"Під час активної фази війни "будівельні" ризики надто великі. І при цьому відсутні гарантії для покупців, що будівництво завершиться у вказаний девелопером термін", – констатував він.
Як повідомляв OBOZ.UA, на вторинному ринку ж за рік – з жовтня 2022-го до жовтня 2023 року – подорожчали 1-кімнатні квартири. Причому, фактично, по всій країні. Найбільше – у Чернігівській області, одразу на 42,5%.


[-3-] :
Продам 2-К квартиру на Печерську біля Ботанічного саду!

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м.Київ, вул. Садово-Ботанічна (Тимирезівська), 46, ЖК "Hidden".
Пропонується до продажу 2-К квартира загальною площею 65 кв.м, в ЖК преміум-класу "Hidden", розташована на 4-му поверсі 7-ми поверхового будинку, в Печерському районі столиці по сусідству з Ботанічним садом ім. М.М.Гришка, завдяки чому його мешканці завжди будуть бачити зі своїх вікон море зелені та дихати чистим повітрям у центрі Києва. Квартира не має несучих стін усередині, тому планування дозволяє втілити будь-яке дизайнерське рішення. Стан квартири – після будівельників, встановлені радіатори, вікна та балконні двері енергозберігаючі з алюмінієвим профілем. Вартість продажу - 215 000 дол.

Тел.: +38 (066) 625-66-26 Кирилл  
Написать письмо   Подобные предложения   7185-16.htm   dt-a4-1-7185-A-16-

[-4-] :
Продам 1-кімнатну квартиру в елітному ЖК "Triiinity"

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м.Київ, Печерський р-н, вул. Тютюнника Василя (Барбюса), 39/2.
Однокімнатна квартира 14/20 поверх, 62 кв.м, в комплексі преміум класу "Triiinity", другий будинок, тип А, функціональне планування: спальна кімната з гардеробною, простора кухня вітальня, санвузол сумісний, вид з вікон на захід, комплекс "Triiinity" уособлює в собі триєдність стилю, технології та природи, причому ця концепція простежується скрізь, вхідна група поєднує кольори каменю, дерева, рожевого золота. Rомплекс складатиметься з трьох будинків, закрита територія, високий рівень безпеки, цілодобовий консьєрж сервіс автономне опалення, дворівневий паркінг, власний додаток для мешканців, панорамні вікна, високі стелі, розвинена інфраструктура: алеї для прогулянок, дитячі, спортивні майданчики, салони краси, відділення банку, престижне розташування, все продумано до дрібниць! Вартість 221 620 дол. Готов співпрацювати з ріелторами.

Тел.: +38 (066) 640-61-33 Балачевцев Сергій, АН "LA VIDA"  
Написать письмо   Подобные предложения   7185-17.htm   dt-a4-1-7185-A-17-

[-2-] :
Продається затишна 3-кімнатна квартира в ЖК "Династія"

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м. Київ, вулиця Митрополита Василя Липківського, 37Б.
Квартира 110 кв.м, розташована на 7 поверсі монолітно-каркасного будинку комфорт–класу. Новий ремонт виконаний за індивідуальним дизайн-проектом під авторським наглядом. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою від провідних світових виробників. Раціональне планування: простора кухня–вітальня, дві окремі кімнати та два санвузли. обжитий будинок із завершеними ремонтами. Введений в експлуатацію будинок у 2018 році. Всі комунальні за лічильниками включаючи тепло. У будинку чисте парадне з консьєржем та домофоном, які мають два пасажирські та вантажні ліфти. Закрита прибудинкова територія, є підземний та гостьовий паркінг. Розташування з розвиненою інфраструктурою, в безпосередній близькості до будинку розташовані парки з зонами відпочинку. Безперечним плюсом є місце розташування будинку зі зручним виїздом на основні транспортні артерії міста і далеко від постійної метушні мегаполісу. Комфорт цієї квартири не залишить вас байдужим. Ціна 250 000 дол. Без комісії!

Тел.: +38 (073) 964-79-73 Олександр  
Написать письмо   Подобные предложения   7185-15.htm   dt-a4-1-7185-A-15-

[-1-] :
Продаю приватний будинок на Воскресенських садах!

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м. Київ, Дніпровський район.
Пропонується для продажу якісно побудований приватний цегляний будинок загальною площею 300 м2., в екологічному районі на Воскресенських садах, вулиця Вершигори. Будинок введений в експлуатацію, земельна ділянка 8 соток у власності. Ремонт 2015 року. Є окремий, повністю автономний Гостьовий будинок, баня, зона BBQ, гараж. Повністю укомплектований меблями і побутовою технікою. Двостороння ділянка, заїзд на територію масиву - обмежено шлагбаумом. Автоматичні ворота, плитка ФЕМ. Поруч вся інфраструктура, транспорт, школи, дитсадки, магазини, ТРЦ "Sky Mall". Вартість 280 000 дол.

Тел.: +38 (067) 485-56-32 Андрій Анатолійович  
Написать письмо   Подобные предложения   7185-14.htm   dt-a16-1-7185-A-14-

[-41-]
Пропонуємо комплексну рекламу вашої нерухомості:
    Розсилка     по Києву та Україні (36   000 передплатників).
  Реклама в інтернеті   , фото-відео-презентація.
  Розміщення на 32 сайтах нерухомості .
  Розсилка SUBSCRIBE.RU   (Україна та СНД).
 
  Публікація в соцмережах     (Facebook, Telegram, Viber).
Комплексна реклама охоплює до 80% ринку нерухомості.
Детальніше   -   mn.kiev.ua/info.htm   
 
    тел.: +38  (066) 352-19-73      admin@mn.kiev.ua      "Світ     нерухомості   України"