Главная   Доска объявлений   Свежие заявки   Рассылка в агентства   Архив рассылок   Рейтинг сайтов 

 

Презентация респектабельного пентхауса
в Ивано-Франковске

Создание
фото-презентации
+38 066 3521973
admin@mn.kiev.ua

   
Продам шикарний пентхаус в центрi Iвано-Франкiвська!
---   Выключить слайд-шоу   ---
м. Iвано-Франкiвськ, вул. Мазепи 126а
--------------------------------------------------------------------------------------------
Пропоную Вам елiтний дворiвневий пентхаус в одному з  ексклюзивних будинкiв м.iвано-Франкiвська.
Унiкальнiсть даного житла полягає в авторському проектi  квартири. Особливостi даному пентхаусу додає можливiсь спостерiгати за мальовничими краєвидами мiського озера та парку вiдпочинку, якi знаходяться поруч. Вийшовши з власної сауни на дровах, розмiщеної на терасi, Ви, як власник теплими лiтнiми вечорами зможете спостерiгати за красою українських Карпат, якi можна буде розгледiти в сяйвi мiсяця, смакуючи приготованим соковитим стейком на власному барбекю. А осiннiми вечорами Ви будете коротати час сидячи бiля камiну. Поруч даної розкiшної квартири знаходяться: лiкарня, школа, дитячий садок та супермаркет. Двiр будинку має власну автостоянку. Цей пентхаус для тих людей, якi хочуть жити в центрi i одночасно бути один на один з природою. Його зручна локацiя сприяє, як i активному здоровому вiдпочинку, так i намаганню сучасної людини йти в ногу з часом i завжди бути в центрi мiста, що являється значною перевагою для ведення бiзнесу.
  5-кiмнатна квартира розмiщена на двох рiвнях: 8-9 поверхах загальною площею 292.7 кв.м, з повним облаштуванням меблями та побутовою технiкою. Висота стелi сягає 3.3м. Простора вiтальня з камiном, свiтла велика кухня з панорамними вiкнами, робочий кабiнет, три спальнi, три санвузли (двi з ванними, одна гостьова з душ кабiною). На терасi сауна на дровах, дубова бочка-купель, зона для барбекю. Придбаний Вами пентхаус чудово пiдiйде для проживання та вiдпочинку Вашої сiмї.
    
Тел: (067) 342-26-68  Петро
penthouse.if.ua     Написати листа
Реклама от "Мир недвижимости Украины" kl-b08-1-9799-C-

Главная   Доска объявлений   Свежие заявки   Рассылка в агентства   Архив рассылок   Рейтинг сайтов 


bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Недвижимость Рейтинг-каталог сайтов АГЕНТ.ua - Украина Киев Винница Луцк Днепропетровск Кривой Рог Донецк Мариуполь Житомир Ужгород Запорожье Мелитополь Бердянск Ивано-Франковск Обухов Бровары Борисполь Фастов Кировоград Симферополь Севастополь Евпатория Ялта Феодосия Керч Луганск Львов Дрогобыч Николаев Одесса Полтава Ровно Тернополь Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Умань Чернигов Черновцы