"Мир недвижимости Украины"  ОбъявленияСвежие предложенияРассылка Архив Рейтинг НовостройкиРиелторы

«HILLFORT BUSINESS MANSION» – НОВИЙ РІВЕНЬ ЯКОСТІ!
---  Вже у грудні 2019 року заплановане введеня в експлуатацію нового бізнес-центру «Hillfort» - платформи нового рівня якості для вашого бізнесу!  ---
Пропонуємо офіси в самому серці столиці!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Вже у грудні 2019 року заплановане введеня в експлуатацію нового бізнес-центру «Hillfort» - платформи нового рівня якості для вашого бізнесу. Проект знаходиться за адресою: вул. Михайлівська, 12, та дозволяє отримати сервіс найвищого рівня в самому серці центра Києва! «Hillfort Business Mansion» - це бізнес-маєток у бутіковому стилі, що пропонує своїм орендарям офісні приміщення класу «А» в безпосередній близькості до адміністративних установ, посольств і головних офісів найбільших українських та міжнародних компаній.

Будівлю бізнес-маєтку загальною площею 13 000 м2 створено в архітектурному стилі Києва XIX століття із застосуванням сучасних технологій та інженерії найвищого рівня.

Унікальність «Hillfort Business Mansion» полягає у одночасному поєднанні багатьох характеристик:
• Розташування поруч з Майданом Незалежності та центральним діловим районі столиці Україні – головні офіси державних органів, найбільших українських та міжнародних компаній відтепер в лічених хвилинах від вас!
• Лаунж-зона на власній терасі «Hillfort BusinessMansion», що знаходится на шостому поверсі - це універсальне рішення з найкращими краєвидами історичного центру Києва. Тераса також слугує лаунж-зоною для всіх співробітників бізнес-центру та оздоблена дизайнерськими меблями преміум-класу від EGO Paris, що поєднують в собі сучасний дизайн та матеріали хай-тек.
• Цілодобова охорона та контрольована система доступу в бізнес-центр забезпечує безпеку і налагоджену офісну роботу. Окрім цього, Hillfortпрацює в режимі 24/7/365, тож ви матиме доступ до офісу у будь-який час у будь-яку пору року.
• Наявність трирівневого підземного паркінгу на 93 паркомісця дозволить не перейматись проблемою паркування в центрі міста – залишити ваш транспорт можна на території BusinessMansion.
• Вільне планування, що дозволяє спланувати приміщення під конкретного орендаря;
та багато інших переваг, що зроблять роботу вашої компанії більщ комфортною та ефективною.

Тож, поспішайте обрати офіс своєї мрії, що буде супроводжувати ваш бізнес вже зараз!
Деталі - на сайті  nest.ua/#hillfort
 
   
Тел.:  (044) 585-41-05, (067) 334-58-55  
Написать письмо
Реклама от "Мир недвижимости Украины" kl-a7-1-9675-E-