<< Архив       ******* Заявки из регионов 13.07  *******      Заявки из Киева >>
 
Пропонуємо до продажу апартаменти в самому  серцi Карпат!
---  Апарт-готель "Villa Family Club", поруч з ТК "Буковель"   ---
   
При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется страница При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется страница
"ND Group Development" пропонує Вам унiкальну можливiсть стати власником апартаментiв в апарт-готелi "Villa Family Club", що знаходиться у самiсiнькому серцi Карпат напроти витягу 1R всесвiтньо вiдомого курорту України - ТК"Буковель". Готельний комплекс розмiщується на земельнiй дiлянцi 0,76 га та налiчує декiлька корпусiв, якi мiстять апартаменти з продуманим плануванням i видовими терасами. Безпосередньо на територiї: басейн, банний комплекс з сауною, гiдромасажною ванною, сучасний дитячий майданчик, банкетна зала, фуршетна зала, можливiсть встановлення мангалiв на власних терасах, кiмната для сушiння лижного спорядження i Lounge - тераса на останньому поверсi. З територiї комплексу вiдкривається неймовiрний вид на гори, особливу атмосферу створює нiчне катання та рiзноманiтнiсть розваг туристичної локацiї, а чисте повiтря та краса Карпат у будь-яку пору року наповнить вiдпочинок незабутнiми враженнями. З Ваших апартаментiв Буковель - як на долонi! Інвестуючи кошти в "Villa Family Club", купуючи апартаменти в курортнiй мiсцевостi, в оточеннi мальовничої природи, що збагачена чистим гiрським повiтрям, Ви не тiльки стаєте власником унiкальної нерухомостi, а й забезпечуєте своє майбутнє прибутком! Інвестуйте у правильне житло з прибутком! Цiна за кв.м - 1843 у.о.
-------------------------------
Персональна стoрiнка "Фотопрезентацiя" - mn.kiev.ua/vip/9840a.htm

Тел.: (050) 744-90-90, (068) 744-90-90  Назар
Написати листа
Этот регион   9840.htm   kl-b08y-1-9840-C-

Продам шикарний  пентхаус в центрi Iвано-Франкiвська!
--- Респектабельне  житло з видом на мiське озеро ---
   
м. Iвано-Франкiвськ, вул. Мазепи 126а.
Елiтний дворiвневий пентхаус в  ексклюзивному будинку. Унiкальнiсть даного житла полягає в авторському проектi  квартири. Особливостi даному пентхаусу додає можливiсь спостерiгати за мальовничими краєвидами мiського озера та парку вiдпочинку. Вийшовши з власної сауни на дровах, розмiщеної на терасi, Ви теплими лiтнiми вечорами зможете спостерiгати за красою Карпат,  смакуючи приготованим соковитим стейком на власному барбекю. А осiннiми вечорами Ви будете коротати час сидячи бiля камiну. Поруч  знаходяться: лiкарня, школа, дитячий садок та супермаркет. Двiр будинку має власну автостоянку. Цей пентхаус для тих людей, якi хочуть жити в центрi i одночасно бути один на один з природою. Його зручна локацiя сприяє, як i активному здоровому вiдпочинку, так i намаганню сучасної людини йти в ногу з часом i завжди бути в центрi мiста, що являється значною перевагою для ведення бiзнесу. 5-кiмнатна квартира розмiщена на двох рiвнях: 8-9 поверхах загальною площею 292.7 кв.м, з повним облаштуванням меблями та побутовою технiкою. Висота стелi  3.3м. Простора вiтальня з камiном, свiтла велика кухня з панорамними вiкнами, робочий кабiнет,  3 спальнi,  3 санвузли (двi з ванними, одна гостьова з душ кабiною). На терасi сауна на дровах, дубова бочка-купель, зона для барбекю. Пентхаус чудово пiдiйде для проживання та вiдпочинку Вашої сiм'ї. Вартiсть 260 000 y.e.
-------------------------------
Персональна стoрiнка "Фотопрезентацiя", слайд-шоу - mn.kiev.ua/vip/9831a.htm

Тел: (067) 342 26 68  Петро
Вiдео   penthouse.if.ua   Написати листа
Этот регион   9831.htm   kl-b08-3-9831-C-

Пропоную до продажу престижнi примiщення в центрi Iвано-Франкiвська
--- Примiщення торгово-офiсного комплексу в шикарному житловому будинку! ---

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется страница При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется страница
м. Iвано-Франкiвськ, вул. Залiзнична.
Примiщення торгово-офiсного комплексу в шикарному житловому будинку з вишуканим архiтектурним рiшенням на перехрестi вул.Гаркушi та вул.Залiзнична загальною площею 791.7 кв.м. Комплекс складається з шести окремих примiщень, розташованих на першому, другому та пiдвальному поверхах. Висота 1-го поверху - 3,5 м, 2-го поверху - 3,2 м, пiдвального - 3 м. Напроти знаходиться привокзальний сквер. Можливий продаж кожного з примiщень окремо. За 160 м вiд комплексу знаходиться залiзничний вокзал та за 70 м - автовокзал, великий людинопотiк в даному районi мiста. Транспортна доступнiсть в будь-який куточок Франкiвська. Бiльшiсть примiщень передано в користування пiдприємцям, купуючи комплекс, отримуєте готовий бiзнес зi здачею нерухомостi в оренду. Вартiсть 850 000 у.о.
-------------------------------
Персональна сторiнка "Фотопрезентацiя", слайд-шоу" - mn.kiev.ua/vip/9832a.htm

Тел: (067) 342-26-68  Петро
Вiдео   Лендiнг   Написати листа
Этот регион   9832.htm   kl-b08y-3-9832-C-